Pocket Talk Wanita Perak

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

Program Pocket Talk Wanita Perak, kerjasama antara Wanita Perak dan Kelab Wanita Ikon Malaysia Negeri Perak, berlangsung di Restoran Ayam Penyet AP, Mydin Meru Raya, Ipoh, dengan kehadiran 60 usahawan wanita peserta program Boonita – Car boot Sale. Acara dimulakan jam 3 petang dengan ucapan Puan Jamilah Zakaria, Pengarah Wanita Perak, yang menekankan sokongan dan kerjasama dalam keusahawanan serta kepentingan kesihatan mental.

Ceramah “Healing dan Psikologi Wanita” oleh Puan Rahilah Abd Rahim dari Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Sultan Azlan Shah, berkongsi maklumat tentang kesejahteraan mental, emosi, dan kaedah penyembuhan melalui penggunaan warna. Majlis diakhiri dengan sesi fotografi dan jamuan ringan, mengeratkan hubungan antara peserta.

Secara keseluruhan, program ini berjaya meningkatkan kesedaran tentang kesejahteraan mental dan memperkasakan wanita dalam keusahawanan. Penghargaan diberikan kepada semua yang terlibat, khususnya Kelab Wanita Ikon Malaysia Negeri Perak, serta peserta yang memberi komitmen penuh. Pengarah Wanita Perak juga melawat Boonita – Carboot Sale yang diadakan setiap hujung minggu sejak 11 Mei.

Source:Wanita Perak FB

Leave a Reply

Stay Connected
Latest News