Ramitta Royal Haircut @Rm59.00!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

Ramitta, kedai gunting rambut tradisional lelaki pertama di Ipoh berkonsepkan butik, menyediakan promosi Hari Raya yang menarik untuk pelanggan mereka. Anda boleh memotong rambut dengan harga istimewa di sini. Dikenali sebagai “Royal Haircut”, promosi ini menawarkan potongan rambut yang biasanya dijual pada harga RM 99.00, tetapi sekarang hanya RM 59.00 sahaja. Bagi mereka yang ingin menikmati promosi ini, pastikan anda menyebut promo ini di MyIpoh ketika pergi ke butik ini.

Suasana di Ramitta juga sesuatu yang istimewa. Ia adalah persekitaran yang selesa dan santai, di mana anda boleh duduk dan menikmati bercukur dengan tuala panas atau gunting rambut sambil berbual dengan “hairdresser” anda tentang apa-apa sahaja dari info sukan hingga isu semasa. Ia adalah peluang yang sempurna untuk melarikan diri dari kesibukan kehidupan seharian, dan peluang untuk memberi diri anda merasai penjagaan diri yang elegan.

Jangan lepaskan peluang untuk merasai pengalaman gunting rambut yang hebat di Ramitta. Hanya sebutkan anda lihat promo ini di MyIpoh untuk menikmati promosi “Royal Haircut”. Harga istimewa ini hanya untuk tempoh masa terhad sahaja, jadi segera tempah tempat anda di Ramitta sekarang!

Untuk tempahan dan pertanyaan: 

Facebook: Ramitta1923

Instagram: ramitta_grooming_salon

Waktu Perniagaan: 10am until 8pm, Monday to Sunday

Longitude & Latitude: 4.5937918, 101.0937808

Alamat: 14, Jalan Raja Dihilir, Ipoh, Malaysia.

Tel: 05-241 1992

WhatsApp No: +601756080679

Leave a Reply

Stay Connected
Latest News