Bufet Ramadhan 2023 Paling Meriah Di Marina Island Pangkor Resort & Hotel

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

Bertemakan “Warna Warni Malaysia – Riuh-rendah Bersama Chef Obama”, Marina Island Pangkor Island Resort & Hotel kembali lagi pada tahun ini dengan variasi 118 Citarasa bufet Ramadhan yang enak dan pastinya sesuai untuk seisi keluarga menjamu selera.

Apa yang paling menarik untuk bufet kali ini terdapat 14 Stall makanan atau Live-Stations istimewa yang menyajikan pelbagai sajian utama seperti ‘Kambing Golek”, “Briyani Daging”, “Udang Goreng Butter Telur Masin”, “Nyonya Laksa”, “Ayam Panggang Sos Percik”, “Daging Salai Masak Lemak”, “Murtabak”, “Roti John” dan juga citarasa barat seperti pasta “Arabiatta”, “Carbonara”, “Castello” dan banyak lagi menanti anda!

Stall Buah / Fruit Stall yang cukup cantik dan unik pastinya akan menarik lebib ramai pengunjung untuk menikmati di Stall tersebut.

Selain itu, aneka kuih melayu, kek potong, pudding, cendol, ais kacang dan dodol turut disajikan.

Wow! Jom penuhi selera anda dengan bufet Ramadan yang dihidangkan khas oleh Chef Obama di Terumbu Terrace @ Marina Island Pangkor Resort & Hotel!

Dapatkan eBaucar Bufet Ramadhan secara online sekarang di www.coopmarina.com/evouchers atau hubungi +016 559 7400.

Jualan harga promosi untuk early bird serendah RM 58 bagi Dewasa dan RM 38 bagi Kanak-kanak akan bermula dari 9 Mac sehingga 23 Mac ini. Anda juga boleh menikmati juadah berbuka puasa sepanjang 26 Mac sehingga 20 April 2023 iaitu dengan harga serendah RM 68 untuk Dewasa ataupun dengan harga serendah RM48 untuk Kanak-kanak.

Pengunjung juga berpeluang untuk menyertai aktiviti Giveaways setiap hari dan seorang pengunjung bertuah akan membawa pulang satu Hamper Vaganza yang bernilai RM 2,500 di akhir minggu Ramadhan nanti.

Selain itu, kami juga mengadakan Promosi 2H1M Bilik Hotel & Sahur untuk 2 orang bermula 23 Mac sehingga 20 April dengan harga serendah RM 178 nett bagi pengunjung yang ingin bercuti di Bulan Ramadhan ini. (Tertakluk kepada Terma & Syarat). Tempahan bilik boleh dibuat di website  https://marinaisland.com/product/ramadan-promotion/.

Leave a Reply

Stay Connected
Latest News